Šodien, 8.jūlijā, „Skonto” futbolisti Rīgā aizvadīs UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmās kārtas atbildes spēli pret Ziemeļīrijas komandu „Portadown”, ar kuru pirms nedēļas viesos cīnījās neizšķirti 1:1.

Kā vēsta kluba preses dienests, „Skonto” futbolisti trešdien aizvadīja divus treniņus pirms gaidāmās cīņas. Ierindā atkal ir atgriezušies vārtsargs Kaspars Ikstens un Alans Siņeļņikovs, kuri pirmajā spēlē Portadovnā tika nomainīti pēc savainojumu gūšanas. Tāpat sastāvā atkal ir Andrejs Perepļotkins, kurš pirmajā spēlē nespēlēja, jo bija aizbraucis atrādīties Izraēlas klubam Haifas „Maccabi”.

Diemžēl, savainojumu dēļ „Skonto” joprojām nevarēs palīdzēt Kristaps Blanks, Ruslans Mingazovs un Aleksandrs Cauņa.

Aleksandrs Starkovs: „Izņemot šo trijotni, pārējie visi ir ierindā un raujas laukumā. Noskaņojums visiem ir kaujiniecisks un tas priecē. Esam izpētījuši pretinieku video, izanalizējuši pirmās spēles savas kļūdas, pretinieku darbību un zinām, kur vēl ir jāpieliek, lai uzvarētu. Galvenokārt, tas attiecas uz aizsardzību. Skaidrs, ka cīņa būs grūta, jo pretinieku spēlētāji parādīja jau pirmajā spēlē, cik „ciets riekstiņš” viņi ir.”

Pretinieku komanda Rīgā ieradās otrdien agri no rīta, bet trešdien pievakarē aizvadīju savu vienīgo treniņu. To vadīja viens no galvenā trenera palīgiem, bet pats galvenais treneris Sers Ronijs Makfols nodarbību vēroja no tribīnēm.

Spēles sākums „Skonto” stadionā pulksten 19. Stadionā līdzjutējiem būs iespēja iegādāties „Skonto” t-kreklus un arī apdrukāt šos t-kreklus ar „Skonto” futbola kluba logo. Būs iespējams arī apdrukāt savus līdzpaņemtos kreklus ar „Skonto” futbola kluba logo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!