Foto: F64

Latvijas Futbola federācija (LFF) asi nosoda Latvijas vicečempionu Rīgas "Skonto" prezidenta Vladimira Koļesņičenko aizskarošos izteikumus sociālajos tīklos internetā.

Pašlaik "Skonto" komanda cīnās par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionātā. Sākotnēji klubam nenokārtoto finansiālo saistību dēļ licence startam čempionātā tika atteikta, bet nākamajā nedēļā LFF Apelācijas komisija izskatīs "Skonto" un otra pašlaik nelicencētā virslīgas kluba Daugavpils "Daugava" iesniegtās apelācijas.

Piektdienas vakarā Koļesņičenko savā sociālā tīkla "Twitter" kontā veica vairākus agresīvus ierakstus, kas netieši tika vērsti virslīgas vadības virzienā. "Skonto" kluba prezidents tajos izmantoja vairākus necenzētus vārdus, bet pēc tam veiktie ieraksti no Koļesņičenko konta tika izdzēsti.


"LFF asi nosoda "Skonto" prezidenta Koļesņičenko necenzētos un aizskarošos izteicienus. Šis jautājums tiks izskatīts attiecīgajās instancēs," teikts sestdien izplatītajā LFF paziņojumā.

"Runāju un rakstu to, ko gribu un domāju. Punkts. Nevajag šeit iejaukt klubu un draugus," pēc LFF paziņojuma pauda Koļesņičenko. "Uz komplimentiem neapvainojas."

"Skonto" ir visu laiku titulētākā Latvijas futbola komanda. Valsts čempionātā nepārspēta tā palika laika posmā no 1992. līdz 2004.gadam, kā arī 2010.gadā.

Pašlaik dalībai jaunās sezonas čempionātā apstiprināti astoņi klubi, bet sezonas sākums pārcelts par nedēļu uz nākamo nedēļas nogali.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!