Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Svētdien aizvadīta pēdējā "SMScredit.lv" Virslīgas čempionāta 1.kārtas spēle, tiekoties 'Skonto' un FC Jūrmala komandām, kura noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, vēsta organizatori.

Pēc spēlētām 90 minūtēm mačs noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu - 0:0. Kopumā šīs sezonas pirmajā kārtā trešā no piecām spēlēm noslēdzās neizšķirti.

Šī bija vienīgā pirmās kārtas cīņa, kas nerisinājās zem klajas debess, bet gan zem jumta "Skonto" hallē. Iniciatīvu jau no pirmajām spēles minūtēm pārņēma laukuma saimnieki, liekot noprast, ka komanda ir apņēmības pilna sezonu iesākt ar trim punktiem. Šoreiz uzdevums nebija tik viegli izpildāms, jo jūrmalnieki labi cīnījās aizsardzībā.

Lai arī ''Jūrmala'' retu reizi spēja ar bumbas kontroli pārvarēt centra līniju, kāda no epizodēm pie Skonto vārtiem vērtējama kā visbīstamākā visa pirmā puslaika laikā - pēc partnera piespēles no lieliskas vietas pa bumbu netrāpīja Oļegs Malašenoks. Pēc pirmā puslaika 0:0.
''Skonto'' ievērojamā aktivitāte turpinājās arī otrajā puslaikā, taču Tamaza Pertijas vadītajiem futbolistiem nesekmējās ar Jūrmalas vārtu iekarošanu.

Otro 45 minūšu laikā ar aktīviem uzbrukumu mēģinājumiem izcēlās arī viesi, taču abu komandu vārtsargi šodien darbojās lieliski. Vienu reizi gan bumba ceļu Jūrmalas vārtos atrada, tomēr tas notika pēc tiesneša svilpes par aizmugures stāvokli. Spēle noslēdzās neizšķirti 0:0, kas kopumā bija jau trešais neizšķirts šajā "SMScredit.lv" Virslīgas čempionātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!