Foto: F64
Iepriekšējo divu sezonu Latvijas čempione futbolā Jūrmalas "Spartaks" oficiāli papildinājusi sastāvu ar pieredzējušo pussargu Juriju Žigajevu, vēsta klubs.

Pašlaik 32 gadus vecais Žigajevs iepriekšējās sešas sezonas pārstāvēja "Ventspili", bet pēc pārmaiņām komandā zaudējis vietu Kurzemes kluba sastāvā.

"Ventspils" komandu Žigajevs pārstāvēja arī laikā no 2008. līdz 2010.gadam, bet pirms tam pārstāvēja futbola klubu "Rīga". Tāpat viņš bijis laukumā piecās spēlēs Polijas kluba Lodzas "Widzew" rindās.

Tāpat "Spartaks" paziņojis, ka kluba rindas papildinājis Latvijas izlases pussargs Aleksejs Višņakovs, vēl viens šīs pozīcijas spēlētājs Andrejs Kovaļovs un uzbrucējs Kaspars Svārups. Višņakovs un Svārups jau svētdien bija komandas sastāvā, kad "Spartaks" atjaunotā Livonijas kausa mačā ar 0:2 piekāpās pērn Igaunijas meistarsacīkstēs triumfējušajai Tallinas "Flora" vienībai.

Savukārt trešdien "Spartaks" paziņoja, ka komandu pārstāvēs vārtsargs Andrejs Pavlovs, kurš vienīgais no 2004.gada Eiropas čempionātā startējušās Latvijas izlases futbolistiem turpina profesionāļa gaitas.

Tikmēr trešo sezonu "Spartakā" spēlēs aizsargs Pāvels Mihadjuks.

Pagājušajā nedēļā "Spartaks" no Šveices kluba "Basel" sistēmas iegādājās Somijas pussargu Sergeju Jerjomenko, kurš uzreiz tika izīrēts Krievijas čempionei Maskavas "Spartak". Tiesa, Jūrmalas vienības rindās viņš, visticamāk, nespēlēs.

Svētdien Jūrmalas komandai palīdzēja arī amerikānis Edijs Prafs, kurš iepriekš spēlēja ASV pēc spēka otrajā līgā. Savukārt rezervē bija savulaik par talantīgo uzskatītais uzbrucējs Sergejs Vorobjovs.

Latvijas čempioni starpsezonā pameta pērnā gada labākais virslīgas futbolists, krievu pussargs Jevgēņijs Kozlovs, kā arī citi vadošie spēlētāji.

"Spartaka" futbolisti pērn tika kronēti par Latvijas čempioniem, nosargājot 2016.gadā izcīnīto titulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!