Pēc pēc mača ar Bolīvijas valstsvienību Latvijas futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs izteicis cerību, ka valstsvienības futbolisti drīzumā uzlabos savu sportisko formu.

"Tiesneši, līdzīgi kā futbolisti, acīmredzot, tikai uzsāk gatavošanās periodu," izteicās Starkovs. "Tiesnesis neļāva rupju spēli, tāpēc baidījos, ka spēles beigās tiks piešķirts vēl kāds 11 metru soda sitiens."

"Varēja redzēt, ka ne visi futbolisti atrodas labākajā sportiskajā formā, taču vēlos uzteikt mūsu spēlētāju pašatdevi un komandas spēli. Šajā līmenī vieglu uzvaru nav, uzvaras labā vienmēr jāatdod viss," uzsvēra Starkovs.

Īpaši Starkovs šajā mačā izcēla izlases pussargus Arti Lazdiņu un Maksimu Rafaļski, sakot, ka šie spēlētāji ir izpelnījušies valstsvienības treneru uzticību.

Vaicāts par izlases turpmāko gatavošanos mačam ar Izraēlu, kas ir Latvijas futbola izlases nākamā pretiniece Eiropas čempionāta kvalifikācijā, treneris atzīmēja izlases kandidātu pašreizējo sportisko kondīciju.

"Ceru, ka daudzi spēlētāji uzlabos savu sportisko formu. Vienīgi žēl, ka Latvijas čempionātā spēlējošajiem futbolistiem nebūs stabilas spēļu prakses," izteicās Starkovs.

Kā ziņots, Latvijas izlase trešdien pārbaudes spēlē Antālijā ar rezultātu 2:1 (1:0) uzvarēja Bolīvijas valstsvienību.

Latvijas izlases labā vārtus no 11 metru soda sitiena atzīmes guva Māris Verpakovskis un Aleksandrs Cauņa, bet viesu rindās arī no 11 metru soda sitiena atzīmes vienīgos vārtus Bolīvijas izlases labā guva Marselo Moreno.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!