Foto: F64
Zabžes "Gornik" komandu pārstāvošais Latvijas futbola vārtsargs Pāvels Šteinbors jau otro nedēļu pēc kārtas iekļauts Polijas čempionāta simboliskajā izlasē.

Pirms nedēļas Šteinbors palīdzēja "Gornik" komandai ar 3:0 pārspēt Belsko-Bjalas "Podbeskidzie" vienību, bet aizvadītajā nedēļas nogalē tieši Latvijas vārtsarga sekmīgais sniegums palīdzēja Zabžes vienībai noturēt neizšķirtu 2:2 cīņā ar Gdaņskas "Lechia".

Citi Latvijas futbolisti šosezon Polijas čempionāta simboliskajā izlasē nav spējuši iekļūt.

Kā zināms, pašlaik savainots ir Latvijas futbola izlases pamatvārtsargs Andris Vaņins, kas iespējas doties laukumā rada arī Šteinboram, tomēr pagaidām viņš nespēj izkonkurēt Aleksandru Koliņko. Šomēnes savu 29.dzimšanas dienu nosvinējušais Šteinbors Latvijas valstsvienībā joprojām nav spējis debitēt.

Šīs sezonas Polijas čempionāta kopvērtējumā "Gornik" ar 18 punktiem desmit spēlēs pašlaik ieņem ceturto vietu.

No citām Latvijas futbolistu pārstāvētajām vienībām Belhatovas GKS ar uzbrucēju Daniilu Turkovu ierindā desmit kārtās tikusi pie 19 punktiem, kas dod otro vietu, Nikolaja Kozačuka klubs Lečnas "Gornik" ar 12 punktiem ir 12.vietā, Krakovas "Cracovia", ko pārstāv Deniss Rakels, tikusi pie 11 punktiem, kas dod 13.pozīciju, bet vēl viena uzbrucēja Eduarda Višņakova jaunā vienība Hožuvas "Ruch" ar astoņiem punktiem ir vēl vienu pozīciju zemāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!