Foto: AFP/Scanpix

Vienam no Vācijas futbola čempiones Minhenes "Bayern" līderiem pussargam Bastianam Šveinšteigeram savainojuma dēļ varētu nākties izlaist pat trīs mēnešus.

Iepriekš tika ziņots, ka pussargam nāksies iztikt bez futbola vien pāris nedēļas, tomēr tagad Vācijas mediji vēsta, ka Šveinšteigers traumas dēļ varētu nespēlēt krietni ilgāk.

Pašlaik 30 gadus vecais futbolists ceļgala savainojumā iedzīvojās augustā sākumā vienā no "Bayern" kluba pirmssezonas spēlēm.

Zīmīgi, ka ar ceļgala savainojumiem Šveinšteigers cīnās jau vairākus gadus.

Šis notikums "Bayern" kluba vadībai licis nopietni apsvērt spāņu vienības Madrides "Real" centra pussarga Sami Kediras iegādi. Interesi par spēlētāju joprojām izrāda arī divi angļu klubi Londonas "Arsenal" un "Chelsea".

Kā zināms, Šveinšteigers jūlijā Vācijas izlases sastāvā kļuva par Pasaules kausa ieguvēju, finālmačā pārspējot Argentīnu.

Jaunā Vācijas bundeslīgas sezona sāksies šīs nedēļas nogalē.

Šveinšteigers visu savu profesionālo karjeru pārstāvējis "Bayern" rindas, ar ko septiņas reizes kļuvis par Vācijas čempionu, tikpat reižu triumfējot arī valsts kausa izcīņā, bet vienreiz - UEFA Čempionu līgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!