Foto: AP/Scanpix

Tiesības uz slaveno spāņu futbola uzbrucēju Fernando Toresu tiks pilnībā atdotas Itālijas vienībai "AC Milan", kam spēlētājs šobrīd tiek izīrēts no Anglijas kluba Londonas "Chelsea".

Tiek vēstīts, ka darījums starp abiem klubiem par oficiālu kļūs 5.janvārī, bet šie jaunumi nāk neilgi pēc tam, kad izskanēja informācija, ka Torress varētu atgriezties Spānijas komandā Madrides "Atletico".

Šāds scenārijs gan vēl joprojām ir iespējams, jo iepriekš "Atletico" nebija vajadzīgo finansiālo līdzekļu, lai uzbrucēju iegādātos no "Chelsea" kluba. Tagad netiek izslēgta varbūtība, ka Madrides klubs varētu Torresu iegūt, izīrējot viņu no "AC Milan".

Pašlaik 30 gadus vecais uzbrucējs šovasar uz divām sezonām no "Chelsea" tika izīrēts "AC Milan". Tiesa, šo mēnešu laikā Torress guvis tikai vienus vārtus, turklāt vietējie mediji iepriekš vēstīja, ka itāļu klubs vēlas tikt vaļā no futbolista.

Tiek ziņots, ka "AC Milan" apmaiņā pret Torresu no "Atletico" varētu iegūt itāļu pussargu Alesio Čerči.

Torress "Chelsea" komandai pievienojās 2011.gada janvārī, kad par toreizējo Lielbritānijas transfēra rekordu (64 miljoni eiro) pārnāca no "Liverpool" vienības.

Tiesa, pēc pievienošanās Anglijas galvaspilsētas klubam zuda Torresa ierastā rezultativitāte. Kopumā viņš "Chelsea" rindās vairāk nekā trīs gadu laikā aizvadīja 172 spēles, kuru laikā guva 45 vārtus.

Pirms tam Torress "Liverpool" komandā aizvadīja trīs ar pus sezonas, 142 mačos atzīmējoties ar 81 vārtu guvumu.

Liverpūles pilsētas kluba rindas spānis papildināja 2007.gadā, pārnākot no dzimtenes vienības "Atletico", kur viņš uzsāka savas profesionālā futbolista gaitas.

Torress aizvadījis arī 110 spēles Spānijas izlasē, gūstot 38 vārtus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!