Foto: AFP/Scanpix
Spānijas uzbrucējs Fernando Toress vēl joprojām īsti nav iejuties Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta komandā Londonas “Chelsea”, intervijā laikrakstam “Esquire Espana” pastāstīja pats futbolists.

Kā zināms, Toress aizvadītās ziemas futbolistu transfēra perioda laikā no “Liverpool” pārcēlās uz “Chelsea”, kas par viņu samaksāja rekordsummu Anglijas futbola vēsturē – 50 miljonus mārciņu (40,95 miljonus latu).

Aizvadītajā sezonā viņš komandas rindās guva tikai vienus vārtus 14 spēlēs, taču šīs sezonas astoņās premjerlīgas spēlēs uzbrucējs precīzs bijis divas reizes.

“Londona ir milzīga pilsēta. Lai arī es esmu no Madrides, kas arī ir lieliska Eiropas pilsēta, taču tur viss ir citādāk,” stāstīja Toress. “Man šeit ir grūti adaptēties, jo Liverpūle bija mazāka un ērtāka, pie tam tur man tuvumā bija komandas biedri no Spānijas.”

“Taču tagad svarīgākais ir pēc iespējas ātrāk sakārtot savas domas,” viņš turpināja.

Runājot par pievienošanos “Chelsea” komandai, Toress teica, ka tādu iespēju nevarējis neizmantot.

“”Chelsea” piedāvājumu nespēju noraidīt. Taču pats svarīgākais, ka viņi man joprojām uzticas,” stāstīja uzbrucējs. “ Man ir ambīcijas sevi pierādīt šajā komandā, un viņi man spēj piedāvāt to, ko futbolists vēlas – titulus.”

Premjerlīgas kopvērtējumā pēc 11 spēlēs “Chelsea” ar 22 punktiem ir ceturtajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!