Foto: Publicitātes foto

Seškārtējā Latvijas čempionvienība futbolā "Ventspils" oficiāli papildinājusi sastāvu ar uzbrucēju Daniilu Turkovu, vēsta komanda.

Turkovs iepriekš "Ventspils" sastāvā aizvadījis divas sezonas, reizi kļūstot par valsts čempionu, bet 2013.gadā arī iegūstot Latvijas kausu.

"Ventspils" sastāvā viņš 57 mačos guvis 23 vārtus, bet kopā Latvijas meistarsacīkstēs viņa kontā ir 41 precīzs sitiens 125 mačos.

2013.gada decembrī Turkovs pievienojās Polijas pirmās līgas komandu Belhatovas GKS, palīdzot tai atgriezties ekstraklasē.

Tāpat viņš savā karjerā spēlējis arī Latvijas komandās "Olimps" un "Skonto", kā arī Ungārijas vienībā "Zalaegerszeg" (ZTE).

"Saprotu, ka konkurence "Ventspils" uzbrukumā nopietna, bet tas vienmēr ir vērtīgi," paudis Turkovs. "Laiks Polijā nebija veltīgi pavadīts, tā bija svarīga un vajadzīga pieredze, īpašas emocijas un iespaidi, kuri noteikti noderēs. Noderēs tam, lai risinātu sezonas galvenos uzdevumus - čempionu titula saglabāšanu, maksimāli veiksmīga spēle UEFA Čempionu līgā un valsts kausa izcīņā."

Latvijas pieaugušo izlasē Turkovs debitēja 2009.gadā un līdz šim piedalījies piecās oficiālajās spēlēs.

Pagājušajā sezonā "Ventspils" Latvijas virslīgas čempionātā triumfēja otro gadu pēc kārtas un sesto reizi vēsturē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!