Foto: Reuters/Scanpix
Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) noraidījusi disciplinārajā izmeklēšanā izvirzītās sūdzības par notikumiem UEFA Čempionu līgas pirmajā pusfināla spēlē starp Spānijas komandām Madrides "Real" un "Barcelona".

Viens no incidentiem, kuru UEFA izmeklēja, bija "Real" galvenā trenera Žozē Mourinju pēcspēles izteikumi par tiesnešu darbību. Tāpat izmeklēšanā tika izskatīts Madrides komandas aizsarga Pepes diezgan strīdīgā epizodē saņemtā sarkanā kartīte. Pēc šīs epizodes Mourinju ļoti asi reaģēja un tika aizraidīts uz tribīnēm. Vēl UEFA izvērtēja "Real" sūdzību par "Barcelona" spēlētāju izaicinošo spēles manieri visa dueļa garumā.

Kā ziņots, pagājušās nedēļas trešdienā notikušajā spēlē aizvadīto divu sezonu čempioni "Barcelona" izbraukumā ar 2:0 uzvarēja karalisko Madrides "Real", un Mourinju pēc zaudējuma neveiksmē vainoja mača galveno tiesnesi Volfgangu Štarku.

UEFA noraidīja visas abu pušu izvirzītās sūdzības, nenākot klajā ar nekādām papildu sankcijām.

Tādējādi abu komandu atbildes spēle būs jāizlaiž gan Pepem, gan "Barcelona" otrajam vārtsargam Hosē Manuelam Pinto, kurš saņēma sarkano kartīti puslaika pārtraukumā uzvirmojušo abu komandu asumu laikā.

Otrdien abas komandas tiksies atkārtoti. Finālā iekļūs uzvarētāji divu spēļu summā.

Otra pusfināla pirmajā spēlē Mančestras "United" izbraukumā ar rezultātu 2:0 pieveica Gelzenkirhenes "Schalke 04".

Šo abu komandu atbildes spēle Mančestrā notiks trešdien.

Šīs sezonas Čempionu līgas fināls notiks Vemblija stadionā Londonā 28.maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!