Foto: AFP/Scanpix
Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) paziņoja par lēmumu sākt izmeklēšanu par incidentiem saistībā ar trešdienas Madrides "Real" un "Barcelona" spēli Čempionu līgas pusfinālā.

Viens no izskatāmajiem jautājumiem būs "Real" trenera Žozē Morinju izteikumi pēcspēles preses konferencē, kur viņš vainoja UEFA par labvēlību "Barcelona", kā arī asi kritizēja tiesnesi Volfgangu Štarku un nievājoši izteicās par uzvaru guvušā Katalonijas kluba galveno treneri Pepu Gvardiolu.

Abi klubi ceturtdien bija noskaņojušies sūdzēties. "Barcelona" paziņoja, ka iesniegs UEFA sūdzību par Morinju uzvedību, savukārt Madrides "Real" apsūdzēja pretiniekus pastāvīgi nesportiskā rīcībā spēles laikā, simulējot un pārspīlējot pārkāpumus.

"Barcelona" futbolisti Madridē uzvarēja ar 2:0 un pirms atbildes spēles pietuvojās iekļūšanai finālā. Spēlē bija daudz strīdīgu situāciju, tostarp Morinju izraidīšana uz skatītāju tribīnēm un "Real" futbolista Pepes noraidījums otrajā puslaikā, kā arī "Barcelona" rezerves vārtsarga Hosē Pinto nopelnītā sarkanā kartīte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!