Foto: Reuters/Scanpix
Arī Spānijas futbola slavenajai trofejai, Karaļa kausam, nav izdevies izvairīties no daudzu sporta balvu likteņa tikt nomestam zemē vai sasistam – uzvarētāju parādē pēc trešdienas mača kauss izkrita no Serhio Ramosa rokām un nokļuva zem autobusa, vēsta "Eurosport".

Negadījums notika, kad Madrides "Real" futbolisti kopā ar izcīnīto Karaļa kausu vaļējā autobusā tika vesti pa līksmojošās Madrides ielām. "Real" aizsargs Serhio Ramoss autobusa priekšgalā bija pacēlis deviņus kilogramus smago sudraba kausu virs galvas un nejauši izlaida to no rokām. Par laimi, vērtīgajai trofejai lieli bojājumi nav nodarīti.

Jau ziņojām, ka Madrides "Real" Karaļa kausa izcīņas finālā dramatiskā mačā pagarinājumā ar 1:0 pārspēja savus principiālākos pretiniekus "Barcelona".

"Real Madrid" šis ir pirmais tituls kopš 2008.gada un pirmais tituls galvenā trenera Žozē Mourinju vadībā. Savukārt "Barcelona" galvenais treneris Pepe Gvardiola pirmo reizi piedzīvoja neveiksmi kāda turnīra izšķirošajā spēlē.

Kā vēstīts, bēdīgs liktens piemeklēja Šveices uzvarētāju kausu hokeja, kuru svinībās sasita "Davos" hokejisti, kas 30. reizi kļuva par valsts čempioniem, arī otrai vecākajai hokeja tofejai - Špenglera kausam - ir nācies piedzīvot saplēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!