Foto: AP/Scanpix
Pazīstamais franču uzbrucējs Karims Benzemā netieši esot norādījis Francijas izlases futbolistam Matjē Valbuenā, lai viņš samaksā šantāžistu prasīto naudu par seksa video nepublicēšanu, atklāja Valbuenā.

"Benzemā, runājot ar mani, savā manierē nebija agresīvs, viņš par naudu nerunāja tieši. Taču, kad cilvēks uzstāj, lai es ar kādu satiktos... Nekad neesmu saticis cilvēku, kurš būtu gatavs iznīcināt video bez atlīdzības. Nevajadzētu pret cilvēkiem izturēties kā idiotiem," izteicās Valbuenā. "Esmu dziļi vīlies, bet varu atklāt, ka manas attiecības ar Benzemā nav bijušas tik sirsnīgas, kā viņam patīk uzsvērt."

Kā zināms, oktobra vidū saistībā ar bēdīgi slaveno seksuāla rakstura video, kurā redzams Valbuenā, tika aizturēti četri cilvēki, ieskaitot pazīstamus futbolistus Džibrilu Sisē, kurš no ieslodzījuma tika atbrīvots diezgan ātri, un Benzemā, kurš tika apsūdzēts par līdzdalību šantāžas mēģinājumā, kā arī dalību kriminālā noziegumā, par ko viņam var piespriest vismaz piecus gadus cietumā.

Sākumā Benzemā noliedza pilnīgi visas apsūdzības, taču trešajā nopratināšanas reizē futbolists sāka atvērties. Benzemā atzina, ka viņš vienkārši vēlējās palīdzēt savam bērnības draugam Karimam Zenati no Lionas, kuram jau iepriekš bijušas izvirzītas dažādas apsūdzības.

Iepriekš ziņots, ka cilvēki, kuru rīcībā ir šis seksuāla rakstura video, cerēja no Valbuenā par tā neizplatīšanu saņemt 150 000 eiro.

Francijas izlasē Benzemā aizvadījis 81 spēli, kuru laikā guvis 21 vārtus. Savukārt Spānijas granda Madrides "Real" rindās viņš šosezon guvis septiņus vārtus.

Savukārt Valbuenā Francijas izlasē aizvadījis 50 mačus, kuru laikā guvis astoņus vārtus. Tikmēr savas pārstāvētās Lionas "Olympique" rindās aizvadījis 16 mačus, izceļoties ar vienu vārtu guvumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!