Spānijas pirmās divīzijas čempionāta spēlē svētdien „Valencia” ar 4:1 sagrāva „Getafe” komandu, saglabājot labas izredzes iegūt ceļazīmi uz Eirokausiem nākamajā sezonā.
„Valencia" labā divas „pendeles" realizēja Davids Vilja, bet pa vieniem vārtiem guva Huans Mata un Rauls Alviols. „Getafe" labā vienīgos vārtus guva Fransisko Kaskvero.

Pēc šīs uzvaras „Valencia" no ceturtajā vietā esošās „Villarreal" atpaliek tikai par diviem punktiem. Pēc sezonas četras labākās komandas Spānijā iegūs tiesības nākamgad spēlēt Eirokausos.

Tikmēr droši pretī čempionu titulam soļo „Barcelona", kas sestdien kārtējā spēlē, pateicoties Samuela Eto gūtajiem vārtiem, ar 1:0 pieveica „Valladolid". Pie uzvaras tika arī Katalonijas kluba tuvākie sekotāji „Real „Madrid", kas ar 1:0 uzvarēja „Malaga".

Spānijas čempionāta kopvērtējumā deviņas kārtas pirms sezonas beigām „Barcelona" kontā ir 72 punkti, „Real Madrid" joprojām atpaliek par sešiem punktiem, bet trešajā vietā ar 57 punktiem atrodas „Sevilla". „Villarreal" kontā ir 48 punkti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!