Foto: RIA Novosti/Scanpix

Sestdienas pēcpusdienā Ventspils Olimpiskā centra futbola stadionā “SMScredit.lv” virslīgas 22.kārtas spēlē starp “Ventspils” un JūrmalasSpartaks” komandām ar 3:0 uzvarēja ventspilnieki, liecina virslīgas interneta mājas lapā pieejamā informācija.

1. puslaiks noritēja ar Ventspils" pārsvaru. Spēles 8. minūtē Antons Kurakins, kurš šodien aizvada 100. spēli virslīgā, izpildīja stūra sitienu, un "Ventspils" kapteinis Vitālijs Smirnovs ar galvu trieca bumbu pret pārliktni.

Savukārt 28. minūtē izcila iespēja Daniilam Turkovam, kurš no pāris metriem nevis prātīgi ieraidīja bumbu vārtos, bet sita, cik spēka, kā rezultātā sanāca pārsist pāri.

35. minūtē pēc Jurija Žigajeva piespēles izgājiens viens pret vienu Vadimam Jančukam, tomēr "Spartaka" vārtsargs Roberts Ozols sitienu atvairīja.

Pēc tam vārtus otrajā spēlē pēc kārtas mēģināja gūt centra aizsargs Kaspars Dubra, tomēr bumbu viņam no galvas "nocēla".

Toties pēc sekojošā stūra sitiena "Ventspils" beidzot atklāja rezultātu - atkal Kurakina centrējums, un neviena nepiesegtais Igors Tarasovs kritienā ar galvu raidīja bumbu vārtos. Pēc puslaika 1:0 bija "Ventspils" labā.

54. minūtē "Ventspils" guva vārtus un Žigajevs šķērītē raidīja bumbu vārtos no 16 metru attāluma. Šis Žigajeva gols praktiski izšķīra spēles likteni.

Tikai 72. minūtē "Spartaks" pirmo reizi pa īstam apdraudēja vārtus, aktīvajam Danielam Garsijam sitot un Maksimam Uvarenko atvairot.

"Ventspils" uzreiz atbildēja ar ofensīvu, kas deva trešos vārtus - Žigajevs trāpīja pa stabu, bet atlēkušo bumbu tukšos vārtos iesita Turkovs (3:0).

Ar šādu rezultātu mačs tika arī noslēgts, ventspilniekiem atkārtoti punktu izteiksmē panākot "Skonto".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!