Fanu nekārtību dēļ svētdien netika pabeigta Krievijas premjerlīgas futbola čempionāta spēle starp Sanktpēterburgas "Zeņit" un Maskavas "Dinamo" komandām, kuras iznākums ir ļoti būtisks cīņā par čempionu titulu.

Mačs Sanktpēterburgā tika pārtraukts četras minūtes pirms cīņas beigām, kad vadībā ar 4:2 atradās "Dinamo" komanda.

Nekārtības tribīnēs sarīkoja "Zeņit" vienības līdzjutēji. Daudzi no viņiem izrāvās arī uz spēles laukuma, kur ļoti agresīvi devās virsū futbolistiem. Zināms, ka viens no huligāniem iesitis pa seju "Dinamo" komandas aizsargam Vladimiram Granatam.

Pēc futbolistu nogādāšanas ģērbtuvēs cīņas galvenais tiesnesis lēma, ka spēle netika atsākta. Par tās iznākumu un iespējamajām sankcijām vēlāk lems čempionāta vadība.

"Zeņit" komanda bijusi neuzvarēta iepriekšējās septiņās čempionāta spēles pēc kārtas, kurās bija izcīnītas sešas uzvaras.

Kopvērtējuma līdere ar 28 spēlēs izcīnītiem 60 punktiem ir "Zeņit", kurai punktu zaudē Maskavas "Lokomotiv", bet vēl punkts mazāk ir pašreizējai Krievijas čempionvienībai Maskavas CSKA, kuru pārstāv Latvijas izlases pussargs Aleksandrs Cauņa. Savukārt ceturto vietu ar 49 punktiem ieņem "Dinamo" futbolisti.

Katrai komandai čempionātā jāaizvada pa 30 mačiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!