Francijas futbolists Kilians Mbapē svētdien Francijas spēcīgākās līgas čempionāta ("League 1") spēlē izcēlās ar fenomenālu sniegumu, 13 minūšu laikā gūstot četrus vārtus.

Mbapē sniegums sekmēja Parīzes "Saint-Germain" (PSG) uzvaru savā laukumā ar rezultātu 5:0 (1:0) pār Lionas "Olympique". Vispirms mača devītajā minūtē Neimars realizēja 11 metru soda sitienu, bet tad galvenie notikumi risinājās otrajā puslaikā. Vispirms Mbapē guva vārtus 61. minūtē, bet tad viņš precīzi sita arī 66., 69. un 74. minūtē, nodrošinot savas komandas graujošu uzvaru.

PSG komanda izcīnījusi deviņas uzvaras pirmajās deviņās spēlēs jaunajā "League 1" sezonā, tādējādi labojot Lilles "Olympique" 1936. gadā sasniegto rekordu.

Mbapē pēc spēles atzina, ka viņam bija vēl pāris iespējas gūt vārtus, taču tos nav izdevies realizēt. "Es turpinu kļūt par labāku spēlētāju un nešaubos par savām prasmēm. Saņemu lielu atbalstu no komandas biedriem, kuri palīdz veidot vārtu gūšanas momentus," sacīja Mbapē.

Savukārt Neimars sacīja, ka Mbapē ir fenomenāls spēlētājs: "Vēlos viņu apsveikt. Viņš varēja iesit vēl kādus vārtus. Ceru, ka viņš tā turpinās spēlēt. Komandā Kilianu ļoti ciena. Kad viņš runā, visi klausās, neraugoties uz to, cik viņam gadu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!