Foto: F64

"Daugavpils" komanda atlaidusi galveno treneri Kirilu Kurbatovu, kļūstot par pirmo Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionāta vienību šosezon, kas veikusi izmaiņas treneru sastāvā.

Par Kurbatova aizstājēju kļuvis viņa līdzšinējais palīgs Sergejs Pogodins.

Pirms sezonas "Daugavpils" kluba vadība bija izvirzījusi mērķi iekļūšanu labāko četriniekā, tomēr pēdējās sešās spēlēs iegūts vien viens punkts, kas komandai ar sešiem punktiem kopvērtējumā dod tikai sesto vietu.

Kā vēsta "Daugavpils", pēc snieguma izvērtēšanas un sarunas par turpmākajiem sezonas plāniem komandas galvenais treneris Kirils Kurbatovs izteicis lūgumu uz laiku atstāt galvenā trenera posteni, kuru kluba vadība arī pieņēmusi. Kurbatovs turpinās strādāt akadēmijas sistēmā, bet galvenā trenera pienākumus uzņemsies līdzšinējais asistents Pogodins, kurš jau ilgus gadus strādājis ar kluba dublieriem un citu vecuma grupu futbolistiem.

Pogodinam asistēs Vladimirs Žavoronkovs, kurš līdz šim kluba sistēmā trenēja 2004.gadā dzimušos futbolistus. Tāpat trenera palīga funkcijas veiks arī spēlējošais treneris Jurijs Sokolovs, kurš līdz šim palīdzēja Pogodinam darbā ar dublieriem.

Tāpat "Daugavpils" komandas sastāvā vairs nebūs vienu no pieredzējušākajiem spēlētājiem Jans Radevičs, kurš ģimenes apstākļu dēļ augstākajā līmenī futbolu vairs nespēlēs. Šajā sezonā Radevičs laukumā izgāja 11 spēlēs un atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

Iepriekšējā sezonā "Daugavpils" debitēja Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionātā, ierindojoties astotajā vietā.

Savukārt šosezon tā tikai par diviem punktiem apsteidz pastarīti "Metta"/"Latvijas Universitāte", bet pirmais piecinieks ir septiņu punktu attālumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!