Foto: AP/Scanpix
Pateicoties Olivjē Žirū trim gūtiem vārtiem jeb "hat-trick", Francijas futbola izlase piektdien pārbaudes spēlē savā laukumā ar 5:0 (2:0) sagrāva Paragvaju.

Žirū pirmajā puslaikā guva abus mājinieku vārtus, turklāt 69. minūtē viņš bija precīzs vēlreiz, panākdams 3:0. Dažas minūtes vēlāk uzbrucējs laukumu atstāja, bet vēl mājinieku labā šajā cīņā atzīmējās Musa Sisoko un Antuāns Grīzmans.

Zīmīgi, ka Žirū kļuvis par pirmo Francijas izlases futbolistu kopš 2000. gada, kurš valstsvienības mačā izcēlies ar "hat-trick". Kā pēdējais ko tādu bija paveicis Davids Trezegē.

Francijas futbolisti pašlaik gatavojas 9.jūnijā izbraukumā pret Zviedriju gaidāmajai 2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlei.

Sestdien pārbaudes maču aizvadīs arī Latvijas izlases nākamā pretiniece Portugāle, kas savu skatītāju priekšā spēkosies pret Kipru. Tiesa, pašreizējajiem Eiropas čempioniem būs jāiztiek bez savas lielākās zvaigznes Krištianu Ronaldu, kurš sestdienas vakarā Spānijas granda Madrides "Real" sastāvā UEFA Čempionu līgas finālā spēlēs pret Turīnas "Juventus" no Itālijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!