Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Amerikas Centrālā futbola līga (MSL) nosaukusi aizvadītās sezonas labākos spēlētājus regulārajā čempionātā, un simboliskajā izlasē jeb "Best XI" iekļauts arī Veins Rūnijs ("DC United"), kurš MSL aizvadījis gan tikai pusi sezonas, vēsta ESPN.

33 gadus vecais angļu uzbrucējs uz Ziemeļameriku pārcēlās tikai šovasar, MSL debitējot 14. jūlijā, kad sezona ASV jau bija pusē. 20 aizvadītajās spēlēs "DC United" komandā Rūnija guvis 12 vārtus.

Sezonas izlasē iekļauts arī regulārā čempionāta rezultatīvākais spēlētājs, venecuēliešu uzbrucējs Džozefs Martiness, kurš pārstāv Atlantas "United" un Zviedrijas futbola zvaigzne Zlatans Ibrahimovičs (Losandželosas "Galaxy"). "Best XI" komandā ir arī Kolambusas "Crew" vārtsargs Zaks Stefens, aizsargi Kemars Lourenss, Ārons Longs (abi - Ņujorkas "Red Bulls"), Čads Māršals (Sietlas "Sounders"), pussargi Lusiano Akosta ("DC United"), Migels Almirons (Atlantas "United"), Ignasio Pjati (Monreālas "Impact"), Karloss Vela (Losandželosas "Galaxy").

Interesanti, ka tikai trīs no sezonas izlasē iekļautajiem futbolistiem ir amerikāņi — Māršals, Longs un Stefens. Māršals "Best XI" iekļauts jau ceturto reizi, Almirons, Martiness un Pjats — otro reizi, bet pārējie ir jaunpienācēji.

MSL čempionvienība vēl nav noskaidrota — konferenču fināli notiks novembra beigās, un tajos spēlēs Atlantas "United" ar Ņujorkas "Red Bulls" un Portlendas "Timbers" ar Kanzsasas "City". Ibrahimoviča un Rūnija pārstāvētās komandas par čempionu titulu necīnās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!