Foto: PA Images/Scanpix/LETA

Spānijas karaliskā futbola kluba "Real Madrid" vārtsargs Keilors Navass palūdzis Kostarikas izlases vadību neiekļaut viņu komandā pārbaudes spēlēm ar Čīli un Peru, ziņo vietējie mediji.

Galvenā trenera pienākumu izpildītājs Kostarikas izlasē Ronalds Gonsaless medijiem atklājis, ka trīskārtējais UEFA Čempionu līgas uzvarētājs palūdzis viņi neizsaukt uz izlasi, jo čempionāta pārtraukuma laikā futbolists vēlas vairāk pastrādāt klubā un jaunajam trenerim Santjago Solari "pierādīt, ka pelnījis vietu "Real" pamatsastāvā".

"Viņš mūs informēja, ka nestabilās situācijas situācijas dēļ viņam labāk šobrīd būtu palikt Madridē," medijiem atklājis Gonsaless.

Iepriekšējā trenera Hulena Lopetegi vadībā 31 gadu vecais Keilors Navass bija pirmais numurs, bet Solari dod priekšroku beļģim Tibo Kurtuā. Beļģu vārtsargs tika izvēlēts sargāt komandas vārtus svarīgākajās spēlēs Spānijas čempionātā un UEFA Čempionu līgā, bet Navasam uzticēja Spānijas karaļa kausa mačus.

Kurtuā pauzes laikā nebūs Madridē, jo piekritis palīdzēt Beļģijas izlasei gaidāmajās pārbaudes spēlēs ar Islandi un Šveici.

Navass gan apsolījis Kostarikas izlasei, ka piedalīsies CONCACAF Zelta kausa izcīņā nākamā gada martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!