Portāls DELFI sadarbībā ar "Latvijas Gada balva sportā" organizētājiem arī šogad rīko līdzjutēju balsojumu par gada populārāko sportistu vai sportisti. "Latvijas Gada balvas sportā 2009" balsojums par 2009.gada populārāko sportistu/sportisti risinājās no 23.novembra līdz 21.decembrim portālā DELFI un www.olimpiade.lv.

"Latvijas Gada balvas sportā 2009" balsojums par 2009.gada populārāko sportistu/sportisti risinājās no 23.novembra līdz 21.decembrim portālā DELFI un www.olimpiade.lv. Balsojumā anketā bija iekļauti 35 Latvijā pazīstami sportisti un sportistes, no kuriem lasītājam jānobalso bija par vienu. Lai iegūtu objektīvākus rezultātus, katru dienu internetā no vienas IP adreses varēja nobalsot vienu reizi.

Līdzjutēju balsojuma rezultāti tika paziņoti 22.decembrī. Par trīs populārākajiem sportistiem/sportistēm, kuri ieguva visvairāk balsis, balsošana turpināsies "Latvijas Gada balva sportā 2009" apbalvošanas ceremonijā 23.decembrī. 2009.gada Latvijas populārākais sportists/sportiste tiks noteikts līdzjutēju telefonbalsojumā apbalvošanas ceremonijas tiešraides laikā.

Vairāk par "Latvijas Gada balva sportā 2009" var izlasīt DELFI speciālajā sadaļā.

Balsojums ir noslēdzies!!!

include "/www/htdocs/sport/includes/projects/gadabalva2009/reg.inc"; ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!