Foto: Zigismunds Zālmanis

Turpinot tradīcijas, portāls "Delfi" sadarbībā ar "Latvijas Gada balva sportā" organizētājiem - Latvijas Olimpisko komiteju un Igo Japiņa sporta aģentūru - arī šogad rīko līdzjutēju balsojumu par gada populārāko sportistu vai sportisti.

"Latvijas Gada balvas sportā 2016" balsojums par 2016.gada populārāko sportistu/sportisti risināsies 2.-21. decembrim portālā DELFI un www.olimpiade.lv.

Līdzīgi kā iepriekšējos gados, arī šogad balsojums risināsies divos posmos. Pirmajā posmā balsot varēs 2.-11. decembra pusnaktij. Pirmajā posmā balsojuma anketā iekļauti 14 sportisti, no kuriem aicinām balsot par vienu. Pretendentu sarakstā iekļauti Latvijas gada balva sportā nomināciju "Labākais Latvijas sportists", "Labākā Latvijas sportiste" un "Labākais tehnisko sporta veidu sportists" kandidāti.

Pirmā posma rezultāti tiks paziņoti 11. decembrī, kad arī sāksies otrā kārta. Otrajā kārtā līdzjutēji varēs balsot par kādu no trīs populārākajiem sportistiem - tiem trijiem, kuri pirmajā kārtā iegūs visvairāk balsis. Otrās kārtas balsošana noslēgsies 21. decembra pusnaktī, bet 2016. gada Latvijas populārākā sportista vārds tiks paziņots "Gada balvas sportā 2016" svinīgajā apbalvošanas ceremonijā 22. decembrī.

Lai iegūtu objektīvākus rezultātus, 12 stundu laikā no vienas IP adreses var nobalsot vienu reizi. Portāls "Delfi" un balsojuma rīkotāji patur tiesības pārbaudīt rezultātus un dzēst negodīgi veiktos balsojumus.

Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) un Igo Japiņa Sporta aģentūra jau 12. reizi rīko nozīmīgāko sporta balvu pasniegšanas ceremoniju Latvijas Gada balva sportā, kura šogad notiks 22. decembrī. Tradicionāli ar svinīgo ceremoniju "Latvijas Gada balva sportā" tiek pielikts punkts aizejošajam sporta gadam, sveikti mūsu valsts izcilākie gada sportisti, treneri un komandas, kā arī atzīmēti spilgtākie sporta notikumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!