Leģendārais Čehijas hokeja vārtsargs Dominiks Hašeks nākamajā sezonā cer atgriezties Nacionālajā hokeja līgā (NHL) un spēlēt augstā līmenī.

"Gatavojos spēlēt labā līmenī NHL," Hašeks citēts čehu vienības "Pardubice" mājaslapā internetā. "Pagaidām man nav piedāvājumi no komandām, taču mans aģents veic sarunas ar trim klubiem. Var sanākt arī tā, ka nekas neizdosies."

"Esmu pārliecināts, ka tas NHL klubs, kurš uzdrošināsies ar mani noslēgt līgumu, nebūs vīlies. Visticamāk, es vairs nebūšu tas Hašeks, kurš 1990-os gados izcīnīja trofejas, taču esmu pārliecināts, ka varu iegūt tādu sportisko formu, lai varētu spēlēt NHL. Tas ir mans mērķis," stāstīja pieredzējušais hokeja veterāns.

Jūlijā Hašeks mēģināja vienoties ar savu iepriekšējo klubu Bufalo "Sabres", taču šī vienība atteicās no vārtsarga pakalpojumiem.

Interesanti, ka Hašeks 48 gadu vecumā vēlas noslēgt līgumu uz vairākiem gadiem, bet NHL apskatnieki šādu iespēju sauc par neiespējamu.

Hašeku 1983.gada NHL draftā izvēlējās Čikāgas "Blackhawks" komanda. Bez "Sabres" un "Blackhawks" vienībām, vārtsargs spēlējis arī tādos NHL klubos kā Detroitas "Red Wings" un Otavas "Senators".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!