Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas hokejisti Aldis Āboliņš, Andrejs Smirnovs un Renārs Demiters atbrīvoti no Kazahstānas otrās spēcīgākās komandas Kokšetau "Arlan".

Aizvadītās sezonas Kazahstānas čempionāta finālsērijā "Arlan" komanda, ko tobrīd pārstāvēja Demiters un Smirnovs, ar 0-4 zaudēja Pavlodaras "Irtiš" vienībai.

Pašlaik 27 gadus vecais aizsargs Demiters iepriekšējo sezonu noslēdza ar 28 spēlēs gūtiem vieniem vārtiem un veiktām četrām rezultatīvām piespēlēm. Jūnijā tika pavēstīts, ka viņš turpinās pārstāvēt šo vienību.

Tikmēr 30 gadus vecais Smirnovs Kazahstānā spēlējis jau četras sezonas. Pirmajās divās viņš pārstāvēja Atirau "Beibaris", bet iepriekšējās divās "Arlan" rindas.

Savukārt 29 gadus vecais uzbrucējs Āboliņš iepriekšējo pusotru sezonu pārstāvēja citu Kazahstānas vienību "Beibaris", pirms gada tiekot pie valsts vicečempiona titulu.

"Arlan" klubs, kas dibināts 2009.gadā, Kazahstānas čempionāta finālsēriju bija sasniedzis pirmo reizi vēsturē. Nesen, 2012./13.gada sezonā, "Arlan" komandas galvenais treneris bija Latvijas speciālists Leonīds Beresņevs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!