Foto: F64

Pieredzējušais Latvijas hokeja aizsargs Arvīds Reķis pagarinājis līgumu ar Vācijas augstākās līgas (DEL) klubu Augsburgas "Panther".

Vienošanās ar 36 gadus veco aizsargu pagarināta uz nākamo sezonu.

Reķis "Panther" komandas rindās atgriezās pirms šīs sezonas, kad vairākus gadus bija nospēlējis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandā Rīgas "Dinamo".

Pirmajā sezonā pēc atgriešanās Vācijā Reķis piedalījās 41 spēlē, kurā guva vienus vārtus un veica piecas rezultatīvas piespēles, nopelnot negatīvu lietderības koeficientu -7.

Tiesa, latvietim nācās izlaist 11 mačus savainojuma dēļ.

"Esmu ļoti priecīgs palikt Augsburgā. Mana sieva nāk no šī reģiona, turklāt pats šeit jūtos kā mājās. Lai gan kopumā "Panther" komandā esmu nospēlējis sešas sezonas, manā kontā ir tikai četras izslēgšanas spēles ar šo klubu. Tam nākamgad vajadzētu mainīties," klubs citē Reķa teikto.

"Panther" komandā Reķis iepriekš spēlēja no 2003. līdz 2008.gadam, bet pēc tam vēl divas sezonas aizvadīja citā DEL klubā Volfsburgas "Grizzly Adams".

Pērn Reķis saņēma Vācijas pasi, kas viņam ļauj šīs valsts klubos skaitīties kā vietējam spēlētājam.

Šajā sezonā "Panther" ar 52 spēlēs izcīnītiem 53 punktiem regulārajā čempionātā palika 12.vietā, nesasniedzot izslēgšanas spēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!