Foto: Shutterstock

Atgriežoties no pazīstamā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) trenera Valērija Belousova bērēm, satiksmes negadījumā bojā gājis vēl viens zināms krievu treneris, tagad Ufas "Salavat Julajev" kluba ģenerāldirektora padomnieks Sergejs Mihaļovs, ziņo izdevums "Biznes Onlain".

Traģiskā avārija notikusi, trenerim atgriežoties no Čeļabinskas, kur notika atvadīšanās no Belousova. Automašīna, kurā atradās treneris, bija iebraukusi pretējās kustības joslā, kur sadūrusies ar pretimbraucošu kravas automašīnu.

Avārija notika pl. 5.30 no rīta valsts nozīmes šosejas Maskava - Čeļabinska 1599.kilometrā, aģentūru "R-Sport" informēja Čeļabinskas rajona Ceļu satiksmes drošības inspekcijas preses dienests. "1977. gadā dzimis vīrietis, kurš vadīja automašīnu "Škoda Octavia", iebrauca pretējās kustības joslā un sadūrās ar kravas automašīnu," atklāja preses sekretārs. Vieglās automašīnas vadītājs avārijā izdzīvojis.

Sākotnēji bija paredzēts, ka Mihaļovs mājup no kolēģa bērēm dosies ar vilcienu, paskaidrojis klubs. "Viņa brauciens bija noformēts kā komandējums un viņam bija jāatgriežas ar vilcienu, uz ko bija jau iegādāta biļete," atklājis "Salavat Julajev" pārstāvis. "Nezināmu iemeslu dēļ viņš māju devās ar automašīnu. Zināms, ka treneris atradies pasažieru sēdeklī, un viņa šoferis avārijā palicis dzīvs."

Savas trenera karjeras laikā Mihaļovs līdz 1989. gada Universiādes sudraba medaļām aizveda PSRS izlasi, bet 2007./2008. gada sezonā par Krievijas čempioniem viņa vadībā kļuva "Salavat Julajev" komanda. Pēc trenera gaitu beigām Mihaļovs palika strādāt Ufas hokeja kluba vadībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!