Foto: Publicitātes attēli

Latvijas uzbrucēji Rūdolfs Balcers un Ņikita Jevpalovs piektdien guva vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačos.

Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators" vienība sestdien izbraukumā ar 1:2 (0:1, 1:0, 0:1) piekāpās Manitobas "Moose" hokejistiem.

Tieši Balcers guva savas komandas vienīgos vārtus mačā, 37.minūtē panākot izlīdzinājumu 1:1. Tiesa, 45.minūtē uzvaru mājiniekiem nodrošināja Meisons Apltons.

Latviešu uzbrucējs šajā mačā veica trīs metienus pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Piektdien viņš guva savus pirmos vārtus sezonā, nopelnot arī pirmo rezultativitātes punktu.

Tikmēr Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket" piektdien savā laukumā ar 5:2 (4:2, 0:0, 1:0) pārspēja Binghemtonas "Devils". Latvijas uzbrucējs ar precīzu metienu atzīmējās desmitajā minūtē, tobrīd panākot jau 3:1.

Jevpalovs šajā spēlē izcēlās ar trim metieniem pa vārtiem, divām soda minūtēm un lietderības koeficientu +2. Arī viņam šie bija pirmie vārti un pirmais rezultativitātes punkts sezonā.

Citā spēlē ārpus pieteikuma palika aizsargs Kristofers Bindulis, kamēr viņa pārstāvētā Hēršijas "Bears" viesos ar 3:6 (1:3, 2:2, 0:1) piekāpās Grendrepidsas "Griffins".

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā trešajā vietā ar četriem punktiem divās spēlēs atrodas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur pēdējā starp astoņām vienībā bez punktiem trīs spēlēs ir "Bears". Savukārt Ziemeļu divīzijas vadībā ar sešiem punktiem četros mačos ir vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", aiz kuras ar četriem punktiem trīs spēlēs ir "Rocket", bet šajā pašā divīzijā pēdējā bez punktiem divās cīņās ir "Senators".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!