Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvietis Rūdolfs Balcers svētdien Amerikas hokeja līgas (AHL) čempionāta spēlē guva divus vārtus un palīdzējas Sanhosē "Barracuda" ar rezultātu 3:2 pārspēt Beikersfīldas "Condors" vienību.

Balcers šajā mačā abas reizes precīzs bija otrajā periodā, gūstot komandas otros un trešos vārtus. Kopumā latviešu uzbrucējs izdarīja piecus metienus pa vārtiem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficentu +1. Ar savu spožo sniegumu Balcers tika atzīts par mača pirmo zvaigzni.

Latvietis šajā sezonā 24 spēlēs guvis piecus vārtus un izdarījis 14 rezultatīvas piespēles, bet viņa lietderības koeficents ir negatīvs -5.

Citā mačā Mārtiņa Dzierkala pārstāvētās Toronto "Marlies" ar rezultātu 1:5 zaudēja Manitobas "Moose". Latvietis šajā mačā izdarīja vienu metienu pa vārtiem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficentu.

Dzierkalam šī bija otrā spēle AHL čempionātā šajā sezonā, un viņš vēl nav ticis pie rezultativitātes punktiem.

Savukārt Bridžportas "Sound Tigers" bez Kristera Gudļevska pieteikumā ar 2:3 pagarinājumā zaudēja "Phantoms" hokejistiem. Jau ziņots, ka Gudļevskis iepriekšējā mačā guva savainojumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!