Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā otrdien pie uzvaras tika Oskara Bārtuļa pārstāvētais klubs Filadelfijas "Flyers", kas savā laukumā ar 5:3 (1:0, 3:2, 1:1) pieveica vienu no līgas vājākajām komandām Kolumbusas "Blue Jackets".

Pēdējās spēlēs Bārtuļa lietderības koeficients bija negatīvs, ar ko neapmierinātību vairākkārt pauda Filadelfijas hokeja apskatnieki, bet šoreiz latviešu aizsargs nopelnīja labāko lietderības koeficientu komandā "+3". Visā mačā latviešu aizsargs nospēlēja 13:33 minūtes, reizi meta pa pretinieku vārtiem un reizi pielietoja spēka paņēmienu.

Bārtulim šī bija 33.spēle NHL karjerā un līdz šim tikai četrās spēlēs viņa lietderības koeficients bija pozitīvs.

Uzvarētājiem divus vārtus guva Džefs Kārters, bet pa vieniem Ārons Ešems, Kriss Pronžērs un Daniels Čarčilo. "Blue Jackets" labā divus vārtus guva Ričarsd Alens Ambergers, bet vienus – Riks Nešs.

Tikmēr citā spēlē zaudējumu piedzīvoja Raita Ivanāna komanda Losandželosas "Kings", kas ar 1:5 piekāpās Sanhosē "Sharks". Ivanāns nospēlēja 5:25 minūtes, izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem un reizi pielietoja spēka paņēmienu, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

"Sharks" pēdējās trīs spēlēs ir izcīnījusi uzvaras un kopā šajos mačos komanda guvusi 18 vārtus. Aizvadītās nakts spēlē "haizivīm" pa diviem vārtiem guva Patriks Marlo un Raians Klovs, bet Dens Boils guva vienus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles. "Karaļiem" vienīgos vārtus guva Veins Simondss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!