Foto: AFP/Scanpix
Pasaules kausa turnīra rīkotāji ir atklājuši abonementu cenas uz šo hokeja turnīru, tās iedalītas septiņos līmeņos, un tās ir visai iespaidīgas - no 1643 līdz 4543 dolāriem (1572 līdz 4347 eiro), vēsta rīkotāju mājas lapa.

Vislētākās ir "Purple" līmeņa biļetes arēnas augšējos sektoros, kas maksā 1643 dolārus, tālāk seko "Green" un "Blue" - 2293, "Red" - 3193, "Gold End" - 3843, "Club End" - 3643, "Gold Side", "Club Side" un "Platinum End" - 4093, bet pagaidām dārgākās biļetes ir "Patinum Side" sektorā - 4543 dolāru. VIP biļešu cenas pagaidām nav atklātas.

Pasaules kausa izcīņā hokejā notiks pēc 10 gadu pārtraukuma un to uzņems Toronto. Turnīrs risināsies 2016. gadā no 17. septembra līdz 1. oktobrim Ziemeļamerikas izmēru laukumā un atbilstoši Nacionālās Hokeja līgas (NHL) noteikumiem. Pasaules kauss aizvieto Kanādas kausu, kas pēdējoreiz tika izcīnīts 2004. gadā, kad to ieguva mājinieki kanādieši.

Pasaules kausā sacentīsies astoņas komandas - sešas valstu komandas un divas kontinentu izlases. Valstis pārstāvēs ASV, Kanāda, Krievija, Čehija, Zviedrija un Somija, kontinentus - Eiropa un Ziemeļamerika, turklāt Eiropas spēlētāji, kuru valstis pārstāvētas šajā turnīrā ar savu komandu, nedrīkstēs būs iekļauti kontinenta izlasē. Savukārt Ziemeļamerikas izlasē drīkstēs spēlēt ASV un Kanādas junioru hokejisti līdz 23 gadu vecumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!