Foto: LETA
Biļetes uz nākamā gada pasaules hokeja čempionāta spēlēm, kas notiks Maskavā un Sanktpēterburgā, maksās no 25 eiro un tās varēs iegādāties trijās kārtās, paziņojuši turnīra rīkotāji.

Pirmā biļešu tirdzniecības kārta sākies 6. novembrī, otrā būs decembrī, trešā - aprīlī. Vispirms pārdošanā nonāks biļešu komplekti uz vairākām spēļu dienām, vēlāk būs pieejamas arī biļetes uz atsevišķiem mačiem. Lētāko biļešu cena tiek solīta 1875 rubļi (25 eiro). Savukārt Krievijas mediji ziņo, ka biļetes uz čempionāta spēlēm maksās no 370 rubļiem (5,45 eiro), bet dārgākie abonementi - 12 tūkstošus rubļu (176 eiro). Iespējams, tās ir cenas vietējiem iedzīvotājiem.

Iepriekšējā čempionātā Čehijā bijām liecinieki tam, ka biļešu komplekti uz mājinieku izlases spēlēm tika izpirkti piecu stundu laikā, tāpēc mēs biļešu tirdzniecību aizvadīsim trijās kārtās," saka 2016. gada pasaules čempionāta orgkomitejas izpilddirektors Aleksandrs Polinskis. "Mēs sagaidām, ka būs liela interese par šo čempionātu, ko Krievijā hokejs nav vienkārši sports, tā ir nacionālā kaislība."

Sākotnēji biļetes varēs iegadāties tikai internetā turnīra oficiālajā mājas lapā un pie oficiālajiem biļešu izplatītājiem, bet sākot ar aprīli tās būs pieejamas arī spēļu arēnās Maskavā un Sanktpēterburgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!