Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni pirmdien tika atzīts Čikāgas "Blackhawks" francūžu vārtsargs Kristobals Uē.

Aizvadītajā nedēļā Uē piedalījās divās spēlēs, abos mačos tā arī paliekot nepārspēts. Spēlē pret Sentluisas "Blues", kurā "Blackhawks" uzvarēja ar 3:0, Uē atvairīja visus 27 metienus, bet mačā ar Detroitas "Red Wings", kurā "Blackhawks" komanda bija pārāka ar 3:0, Uē atvairīja visus 20 pretinieku metienus.

Uē nevienu ripu savos vārtos tagad nav ielaidis jau 141 minūti un 21 sekundi. Viņa personiskais rekords šajā rādītājā ir 173 minūtes un 30 sekundes, ko Uē sasniedza 2006.gada februārī, toreiz pārstāvot Monreālas "Canadiens" komandu.

Par nedēļas otro spožāko zvaigzni tika nosaukts vēl viens vārtsargs - Marks Andrē Flerī no Pitsburgas "Penguins" vienības.

Aizvadītajā nedēļā Flerī piedalījās trīs spēlēs un visās izcīnīja uzvaras. Vidēji savos vārtos Flerī ielaida 1,26 ripas un atvairīja 95,7% pretinieku metienus.

Savukārt par trešo spožāko zvaigzni kļuva Nešvilas "Predators" kluba zviedru uzbrucējs Patriks Hornkvists, kurš četrās spēlēs guva četrus vārtus un izdarīja arī trīs rezultatīvas piespēles, palīdzot "Predators" izcīnīt četras uzvaras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!