Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pirmās kārtas duelī Sentluisas "Blues" komanda ar rezultātu 3:2 izbraukumā pārspēja pašreizējos čempionus Čikāgas "Blackhawks", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 2-1.

Spēles sākumā Brents Sībruks izvirzīja vadībā Čikāgas komandu, bet Koltons Parajko rezultātu pēc desmit minūtēm izlīdzināja. Otrajā periodā Artjoms Aņisimovs vēlreiz deva vadību "Blackhawks" spēlētājiem, bet tad trešajā periodā "Blues" komandai izdevās gūt divus vārtus pēc kārtas – 46. minūtē precīzs bija Patriks Berglunds, bet 54. – Džeidens Švarcs, nodrošinot uzvaru savai komandai.

Tikmēr Nešvilas "Predators" ar 3:2 uzvarēja Anaheimas "Ducks" spēlētājus, sērijā panākot rezultātu 2-0. Uzvarētājiem vārtus guva Matiass Ekholms, Kreigs Smits un Šī Vebers, bet "Ducks" rindās precīzi bija Endrū Kogliano un Neits Tompsons.

Citās spēlēs Ņujorkas "Islanders" ar rezultātu 4:3 pārspēja Floridas "Panthers", sērijā panākot rezultātu 2-1, bet Detroitas "Red Wings" ar 2:0 apspēlēja Tampabejas "Lightning", šajā sērijā rezultātam kļūstot 1-2.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!