Foto: AP/Scanpix

Lai arī Latvijas uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā komanda Bostonas "Bruins" trešdien piedzīvoja zaudējumu pēcspēles metienu sērijā Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā, tomēr tā nodrošināja sev vietu izslēgšanas spēlēs.

"Bruins" ar rezultātu 2:3 (1:1, 1:0, 0:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Bufalo "Sabres" hokejistiem, tomēr iegūtais punkts bostoniešiem garantēja dalību Stenlija kausa izcīņā.

Daugaviņš šajā mačā palika komandas rezervē, bet "Bruins" sastāvā atgriezās savainotie Patrīss Beržerons un Breds Marsāns.

Bostonas komandas labā ar vārtu guvumiem izcēlās Daniels Paille un Kriss Kellijs, bet uzvarētājiem precīzi meta Tomass Vaneks un Koudijs Hodžsons, kamēr uzvaras nesošo "bullīti" realizēja Drū Stefords.

Šis Bostonā bija pirmais augsta mēroga sporta pasākums pēc traģiskajiem notikumiem Bostonas maratonā. Tribīnēs līdzjutēji esot bijuši īpaši emocionāli.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Bruins" ar 57 punktiem 42 spēlēs ir otrajā vietā, un no labāko komandu astoņnieka tā vairs nevar izkrist.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!