Foto: AP/Scanpix/LETA

Divas Nacionālās Hokeja līgas (NHL) vienības – Bufalo "Sabres" un Sentluisas "Blues" – veikušas maiņas darījumu, Bufalo komandai atdodot vienu no rezultatīvākajiem uzbrucējiem Raienu O'Reiliju, vēsta ESPN.

Apmaiņā pret O'Reiliju "Sabres" saņēma trīs uzbrucējus: čehu Vladimiru Sobotku, zviedru Patriku Berglundu un 20 gadus veco Teidžu Tompsonu, kā arī 2019. gada NHL drafta primās kārtas izvēli un otrās kārtas izvēli 2021. gadā.

Aizvadītajā sezonā 27 gadus vecais O'Reilijs piedalījās 81 NHL regulārā čempionāta spēlē un sakrāja 61 (24+37) rezultativitātes punktus. Viņam ar "Sabres" bija noslēgts līgumu par 7,5 miljoniem dolāru līdz 2023. gadam.

Sobotka 81 regulārā čempionāta spēlē guva 11 vārtus un atdeva 20 rezultatīvas piespēles, un viņam ar "Blues" bija līgums līdz 2022. gadam par 3,5 miljoniem dolāru. Berglunds aizvadītajā sezonā piedalījās 57 spēlēs un sakrāja 26 (17+9) rezultativitātes punktus, viņam bija noslēgts līgums par 3,8 miljoniem dolāru sezonā līdz nākamajam gadam. Savukārt Tompsons spēlēja ar debitanta līgumu, piedalījās 41 regulārā čempionāta spēlē, kurās guva trīs vārtus un izdarīja sešas rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!