Foto: hokej.zlin.cz

Latvijas hokeja uzbrucējs Roberts Bukarts un viņa pārstāvētā "Zlīn" komanda otrdien Čehijas čempionātā piedzīvoja zaudējumu jau sestajā spēlē pēc kārtas.

"Zlīn" savās mājās palika "sausā" un ar 0:5 (0:1, 0:3, 0:1) atzina turnīra vicelīderes Liberecas "Bili Tygri" pārākumu.

Bukarts laukumā bija 16 minūtes un 46 sekundes, kuru laikā trīs reizes meta pa pretinieku komandas vārtiem, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Uzvarētājiem divus vārtus guva savulaik Nacionālajā hokeja līgā (NHL) un Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) spēlējušais Branko Radivojevičs.

Šosezon Bukarts 22 spēlēs guvis deviņus vārtus un deviņas reizes asistējis partneriem, ar 18 punktiem būdams kluba rezultatīvākais spēlētājs.

Turnīra līdere ir Triņecas "Očelari" ar 50 punktiem, bet par punktu atpaliek "Bili Tygri", kamēr Andra Džeriņa pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" ar 38 punktiem 25 spēlēs ieņem piekto vietu. Savukārt "Zlīn" ar 24 punktiem 23 mačos ir 12. pozīcijā 14 komandu vidū.

Bukarts "Zlīn" komandai pievienojās pērn novembrī, bet Džeriņš "Mountfield" rindas papildināja starpsezonā. Abi uzbrucēji pirms tam pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubu Rīgas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!