Foto: griffinshockey.com

Latvijas hokeja vārtsargs Kristers Gudļevskis piektdien kārtējo reizi palika rezervē, bet viņa pārstāvētā Sirakjūsas "Crunch" komanda zaudēja savā laukumā Amerikas Hokeja līgas (AHL) Kaldera kausa izcīņas finālsērijas ceturtajā mačā, pietuvojoties sezonas beigām.

"Crunch" hokejisti ar 2:3 (0:2, 1:1, 1:0) piekāpās Grendrepidsas "Griffins", sērijā līdz četrām uzvarām nokļūstot zaudētājos ar 1-3.

Kā ierasts, Gudļevskis arī šajā mačā palika uz rezervistu soliņa, bet "Crunch" pirmais numurs Maiks Makena otro maču pēc kārtas atvairīja 32 no 35 metieniem.

Uzvarētājiem divus vārtus iemeta Dans Renufs, bet vārtsargs Džereds Koro tika galā ar 31 no 33 raidījumiem.

Kā vēstīts, finālsērijas pirmajā spēlē "Crunch" cieta zaudējumu ar 2:3, trešos vārtus ielaižot 14 sekundes pirms pamatlaika beigām, savukārt otrajā cīņā, kas arī notika viesos, neveiksme ar 5:6 tika piedzīvota vien otrajā pagarinājumā.

Finālsērijas trešajā spēlē "Crunch" savā laukumā trešdien uzvarēja pretiniekus ar 5:3. Arī piekto spēli "Crunch" sestdien uzņems savā laukumā, bet, ja sērijā būs nepieciešami vēl mači, tos izspēlēs Grendrepidsā.

Zīmīgi, ka "Crunch" un "Griffins" komandas Kaldera kausa finālā savā starpā tikās jau 2013.gadā, kad panākumu ar 4-2 izcīnīja Grendrepidsas klubs.

Izslēgšanas turnīrā Gudļevskis laukumā bijis tikai vienā spēlē, uz ledus pavadot 38 minūtes, kuru laikā palika nepārspēts.

ZIņots, ka "Griffins" komanda Kaldera kausa pusfinālā pārspēja Latvijas uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvēto Sanhosē "Barracuda" vienību.

Tikmēr izslēgšanas turnīra pirmo kārtu nepārvarēja regulārā čempionāta uzvarētāja Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", ko pārstāv latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers. Pēc sezonas beigām viņš pievienojās Latvijas izlasei un piedalījās pasaules čempionātā. Līdz pat pēdējais kārtai "Penguins" un "Barracuda" cīnījās par uzvaru AHL regulārajā čempionātā, noslēgumā panākumu izcīnot Vilksbāres/Skrentonas klubam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!