Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta pēdējā spēlē svētdien rezultatīvu piespēli mačā pret savu bijušo komandu Otavas "Senators" izdarīja Bostonas "Bruins" latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, taču tas neglāba viņa vienību no zaudējuma ar 2:4.

Otrā perioda 14.sekundē pēc Daugaviņa un Milana Lučiča piespēlēm Deniss Seidenbergs panāca izlīdzinājumu 2:2. Latviešu uzbrucējam tas bija pirmais rezultativitātes punkts "Bruins" rindās pēc pārcelšanās no Otavas. Visā sezonā viņa kontā ir trīs rezultatīvas piespēles un vieni gūtie vārti.

Svētdienas mačā Daugaviņš nospēlēja 11:27 minūtes, izdarīja trīs metienus pa vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija negatīvs "-1".

"Bruins" labā vēl vienus vārtus guva Riks Peverlijs, bet "Senators" komandai uzvaru nodrošināja Ērika Kondras, Džareda Kovena, Žana Gabriela Pago un Kaila Tarisa gūtie vārti.

Pēc šīs spēles kļuva zināms galīgais izvietojums NHL Austrumu konferencē un visi Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pāri. Austrumu konferencē "Bruins" pirmajā kārtā spēlēs pret Toronto "Maples Leafs", Pitsburgas "Penguins" tiksies ar Ņujorkas "Islanders", Monreālas "Canadiens" – ar Otavas "Senators", bet Vašingtonas "Capitals" – ar Ņujorkas "Rangers".

Rietumu konferencē pirmajā kārtā būs sekojoši pāri: Čikāgas "Blackhawks" – Minesotas "Wild", Anaheimas "Ducks" – Detroitas "Red Wings", Vankūveras "Canucks" – Sanhosē "Sharks" un Sentluisas "Blues" – Losandželosas "Kings".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!