Foto: F64

Latvijas hokeja uzbrucējs Kaspars Daugaviņš šosezon cerējis spēlēt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubā Rīgas "Dinamo", laikrakstam "Diena" sacīja pats sportists.

Kā Daugaviņš skaidroja "Dienai", tad viņš ilgāku laiku cerējis, ka "Dinamo" izteiks viņam piedāvājumu, taču, kad 5.septembrī sākās KHL sezona, viņš saprata, ka jāskatās citā virzienā.

"Aģents teica, ka kaut kāda interese esot bijusi, bet es pat nepavaicāju no kurienes, jo cerēju, ka palikšu Rīgā. Nākamgad pēc 26 gadu sasniegšanas KHL būšu brīvs no "Dinamo" un tad jau varēšu brīvi izvēlēties, kur spēlēt," skaidroja Daugaviņš.

Kā ziņots Daugaviņš pievienojās Šveices komandai Ženēvas "Servette", kuras rindās jau aizvadījis savu debijas spēli, izceļoties ar rezultatīvu piespēli mačā pret Ronalda Ķēniņa "ZSC Lions" vienību.

Daugaviņš stāstīja, ka Šveicē hokejs esot ļoti ātrs un visās komandās esot pietiekami meistarīgi izpildītāji. Tāpat viņš uzteica Ķēniņa sniegumu savstarpējā mačā. "Ķēniņš trieca apmalē mūsu spēlētājus citu pēc cita. Malacis, riktīgs kapātājs".

Aizvadītajā sezonā Daugaviņš spēlēja trīs klubos - KHL vienībā Rīgas "Dinamo", kā arī NHL komandās Otavas "Senators" un Bostonas "Bruins". Ar pēdējo no tām viņam bija iespēja spēlēt Stenlija kausa finālā, taču sērijā līdz četrām uzvarām ar rezultātu 2-4 nācās piekāpties Čikāgas "Blackhawks".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!