Filadelfijas "Flyers" komanda pirms Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa finālsērijas otrās spēles plāno veikt izmaiņas sastāvā, tādējādi iespēja spēlēt varētu tikt dota arī latviešu aizsargam Filadelfijas "Flyers", vēsta Ziemeļamerikas masu mediji.

Bārtulis nav spēlējis jau vairākus mačus, jo "Flyers" fantastiskā kārtā aizkļuva līdz Stenlija kausa finālam, un treneri tāpēc neveica izmaiņas. Taču pēc zaudējuma 5:6 Stenlija kausa fināla pirmajā spēlē pret Čikāgas "Blackhawks" Filadelfijas komandas galvenais treneris Pīters Laviolets veiks izmaiņas sastāvā.

Visticamāk, šoreiz malā paliks "Flyers" sestais aizsargs Raians Peirents, kura spēles laiks ar katru maču samazinās. Stenlija kausa fināla pirmajā spēlē viņš laukumā bija tikai vienu maiņu, pieļāva kļūdu, ko "Blackhawks" izmantoja un guva vārtus. Viņa vietā Laviolets varētu iekļaut Bārtuli vai arī Deniju Sivretu.

Tomēr, iespējams, Bārtulis vēl netiks pie spēlēšanas finālā, jo Laviolets varētu izvēlēties spēlēt ar pieciem aizsargiem un 13 uzbrucējiem – tādā gadījumā laukumā dosies uzbrucējs Dens Karčilo.

"Šie lēmumi vienmēr ir smagi, kad ir jāpasaka spēlētājam, ka viņš nebūs sastāvā vai ka netiks izsaukts uz komandu. Denijs Karčilo ir spilgts piemērs, viņš visam ir izgājis cauri. Nav iemeslu, kādēļ viņu neiekļaut sastāvā. Viņš izpilda visus norādījumus," atbildot uz jautājumu par Karčilo iespējamo spēlēšanu teica Laviolets.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!