Foto: LETA

Trešdien, 24. maijā, Valsts prezidents Raimonds Vējonis Rīgas pilī tikās ar Latvijas hokeja izlasi, kā arī Latvijas Hokeja federācijas prezidentu Aigaru Kalvīti.

Kā redzams fotoattēlos, Vējonim hokeja izlase pasniedza īpašu kreklu, kur virsū ir viņa vārds, kā arī izlases kopbildi.

Jau ziņots,ka Latvijas valstsvienība Boba Hārtlija vadībā pagājušajā nedēļā noslēdza dalību pasaules čempionātā, izcīnot desmito vietu, kas ir komandas labākais sasniegums kopš 2012. gada. Latvijas izlase bija ļotu tuvu tam, lai pirmo reizi kopš 2009. gada iekļūtu ceturtdaļfinālā, tomēr pēdējā spēlē nespējot nosargāt uzvaru pār Vāciju, vēlāk tai zaudējot "bullīšu" sērijā, izslēgšanas spēlēs neizdevās iekļūt.

Tāpat pirmdien kļuva zināmi Latvijas izlases pretinieki 2018. gada pasaules čempionātā Dānijā. Tajā Latvijas valstsvienība B apakšgrupā, kuras cīņas notiks Herningā, tiksies ar Kanādu, Somiju, ASV, Vāciju, Norvēģiju, mājinieci Dāniju un augstākās divīzijas debitanti Dienvidkoreju. Savukārt A apakšgrupā Kopenhāgenā spēkosies šī gada pasaules čempione Zviedrija, kā arī Krievija, Čehija, Šveice, Baltkrievija, Slovākija, Francija un Austrija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!