Foto: AFP/Scanpix

Krievijas hokeja superzvaigzne Jevgeņijs Malkins un krievu vārtsargs Sergejs Bobrovskis, iespējams, izlaidīs svētdien, 25. janvārī, notiekošo Nacionālās Hokeja līgas (NHL) Zvaigžņu spēli.

Pitsburgas "Penguins" uzbrucējs Malkins trešdienas, 21. janvāra, spēlē pret Čikāgas "Blackhawks" laukumā neizgāja. Komandas vadība atzina, ka pie vainas ir kāds savainojums, bet to nav precizējusi.

Tikmēr Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargs Bobrovskis ir savainojis kāju. Krievu hokejists laukumu pēc savainojuma gūšanas pameta ar komandas biedru palīdzību un svaru uz savas kreisās kājas nelika.

Uz Bobroska vietu Zvaigžņu spēlē pretendē vairāki vārtsargi.

NHL jau ir nācies spēlē iekļaut vārtsargus Marku Andrē Flerī (Pitsburgas "Penguins") un Jaroslavu Halāku (Ņujorkas "Islanders") pēc Pekas Rinnes (Našvilas "Predators") un Džimija Hovarda (Detroitas "Red Wings") savainojumiem.

Atgādinām, ka latviešu hokejists Zemgus Girgensons saņēma visvairāk līdzjutēju balsis Zvaigžņu spēles balsojumā, un šo svētdien, 25. janvārī, NHL Zvaigžņu spēlē Kolumbusā laukumā dosies pamatpieciniekā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!