Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā kārtējo neveiksmi otrdien cieta Zemga Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", ko trenē Teds Nolans un Artūrs Irbe.

Šoreiz "Sabres" viesos ar 0:4 piekāpās Toronto "Maple Leafs", piedzīvojot astoto zaudējumu desmit spēlēs. "Sabres" komandai tas bija arī ceturtais "sausais" zaudējums šajā sezonā. Bufalo hokejisti šajā sezonā ir guvuši tikai 11 vārtus, kas ir otrs sliktākais rādītājs līgā, bet citā statistikas rādītājā - gūto un zaudēto vārtu starpībā – "Sabres" ir līgas vājākā komanda (-22).

Girgensons šoreiz laukumā bija 17:18 minūtes, metienus pa vārtiem neizdarīja, deviņas reizes pielietoja spēka paņēmienu, bloķēja divus metienus, uzvarēja sešos no 15 iemetieniem, bet viņa lietderības koeficients bija negatīvs "-2".

Līdz pat spēles 40.minūtei vārti netika gūti, bet tad Tailers Božaks vadībā izvirzīja "Maple Leafs". Trešā perioda sākumā piecu minūšu laikā Fils Kesels, Džeimss van Rimsdiks un Džeiks Gārdiners panāca 4:0, nodrošinot mājiniekiem drošu uzvaru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!