Foto: AP/Scanpix

Apmierināts ar savu un komandas sniegumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā bija Bufalo "Sabres" latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, kurš uzsvēra, ka zaudējumus ienīst vairāk nekā viņš mīl uzvarēt.

Jau ziņots, ka Girgensons ar rezultatīvu piespēli un realizētu uzvaru nesošo pēcspēles metienu palīdzēja "Sabres" komandai ar rezultātu 3:2 pārspēt "Red Wings" vienību.

"Ienīstu zaudējumus vairāk nekā mīlu uzvarēt. Uzvarēt ir lieliski. Tā ir citādāka sajūta. Es ceru, ka mēs turpināsim uzlabot savu sniegumu," pēc mača ārvalstu medijos citēts Girgensons.

Girgensons rezultatīvo piespēli izdarīja Braienam Flinam, tādējādi nopelnot savu ceturto rezultativitātes punktu sezonā. "Flins šajā epizodē lieliski padarīja savu darbu. Līdz šim mums pietrūcis, ka hokejisti dodas uz vārtiem pēc atlekušajām ripām," turpināja latviešu uzbrucējs.

"Sabres" galvenais treneris Teds Nolans bija apmierināts, ka izcīnīta uzvara pret tik spēcīgu komandu kā "Red Wings", kurā spēlē daudzi elites spēlētāji. "Kad mēs sākām darboties pretinieku zonā un uzvarēt divcīņas, mums izdevās izlauzties uz pretinieku vārtiem. Mums jāspēlē tieši šāds hokejs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!