Amerikas hokeja līgas (AHL) spēlē sestdien latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis atvairīja 43 metienus un viņu atzina par mača trešo vērtīgāko spēlētāju.

Pateicoties Gudļevska sniegumam, viņa pārstāvētā vienība Sirakūzas "Crunch" ar 4:2 pieveica Binghemtonas "Senators".

"Viņš bija fantastisks. Viņa sniegums lielā mērā noteica, ka mēs uzvarējām," pēc panākuma teica "Crunch" uzbrucējs Maiks Blandens.

Lai gan iepriekšējā mačā "Crunch" guva pirmo uzvaru ar citu savu vārtsargu Andreju Vasiļevski vārtos, treneri šoreiz lēma vārtu drošību uzticēt Gudļevskim. "Domāju, ka mēs viens otram palīdzam tādējādi. Izskatās, ka būs laba sezona mums abiem. To, kurš spēlē, izvēlas treneri, bet mums abiem ir nepieciešama spēļu prakse. Mēs esam labi draugi," par konkurenci izteicies Gudļevskis.

"Crunch" treneris Robs Zetlers neslēpa, ka šobrīd neplāno mainīt stratēģiju un regulāri spēlēs abi vārtsargi, jo tādējādi "Crunch" ir labākais vārtsargu duets līgā. "Abi puiši jūtas pārliecināti, lai kurš būtu vārtos. Viņi manu darbu atvieglo, taču tajā pašā laikā padara grūtāku. Abi ir pelnījuši regulāri spēlēt. Un abiem būs izdevība spēlēt, kā jau pirmajās spēlēs. Viņi dalīs spēles laiku."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!