Foto: twitter.com/syracusecrunch

Latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis trešdien devās laukumā uz maiņu Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē un palīdzēja Bridžportas "Sound Tigers" vienībai izraut neizšķirtu pamatlaikā, atgūstot trīs vārtu deficītu, tomēr komanda kapitulēja pagarinājumā.

Aizvadītajā mačā "Sound Tigers" viesos ar rezultātu 4:5 (0:3, 0:1, 4:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Hārtfordas "Wolf Pack".

Spēli "Sound Tigers" vārtos iesāka Kristofers Gibsons, tomēr viņš pirmajās 12 minūtēs atvairīja vien trīs no sešiem raidījumiem un pie rezultāta 0:3 tika nomainīts. Otrajā trešdaļā reizi kapitulēja arī Gudļevskis, tomēr noslēdzošajās 20 minūtēs viesiem izdevās atspēlēties no četru vārtu deficīta –vispirms divi vārti tika gūti 26 sekunžu laikā perioda trešajā minūtē, bet pēc tam vēl divi iemesti 42 sekundēs noslēdzošajās divās minūtēs.

Līdz ar to "Sound Tigers" panāca izlīdzinājumu 4:4 un komandas devās pagarinājumā, un tā ceturtajā minūtē Gudļevski pārspēja Raiens Sprouls, kuram tas bija otrais precīzais metiens cīņā.

Gudļevskis nospēlētajā 51 minūtē atvairīja 16 no 18 pretinieku metieniem.

Gudļevskim šosezon 21 mačā ir tikai sešas uzvaras, vidēji ielaižot 2,70 ripas un atvairot 89,5% metienu.

AHL kopvērtējumā uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" ar 60 punktiem 44 spēlēs ieņem pirmo vietu Atlantijas divīzijā, kur "Sound Tigers" ar 53 punktiem 47 mačos ir piektā.

Savukārt Centrālajā divīzijā vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" ar 35 punktiem 44 cīņās ieņem pēdējo, septīto, pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijā rezultatīvā uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" ar 46 punktiem 43 mačos ir septītā starp astoņām vienībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!