Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Aizsargs Guntis Galviņš šosezon pasaules čempionātā noteikti nespēlēs, no izlasei tuviem avotiem noskaidroja aģentūra LETA.

"Pēdējās spēles Rīgas "Dinamo" komandā Galviņš aizvadīja ar pretsāpju zālēm," stāstīja informācijas avots. "Operāciju viņš negrasās veikt, tomēr nepieciešama atpūta, un tāpēc izlasē nespēlēs."

Valstsvienībā joprojām nav ieradies uzbrucējs Aleksejs Širokovs. Viņam komandā bija jābūt jau kopš pirmās treniņnometnes dienas ceturtdien, bet vēlāk tika ziņots, ka Širokovs tai pievienosies piektdien. Hokejistam ir jānokārto formalitātes ar savu klubu, tāpēc Širokovs izlasei pievienošoties otrajā sagatavošanās posmā.

Tikmēr par Laura Dārziņa potenciālo spēlēšanu vai nespēlēšanu skaidrība būs tuvāko dienu laikā.

Kā ziņots, par nespēlēšanu izlasē sestdien paziņoja uzbrucējs Jānis Sprukts. Tāpat par atteikšanos palīdzēt valstsvienībai paziņojis arī pieredzējušais aizsargs Rodrigo Laviņš.

Tikmēr pretēji Galviņam Mārtiņš Karsums un Aleksandrs Ņiživijs pēc sezonas beigām Rīgas "Dinamo" komandā steigušies sakārtot veselību. Ņiživijs izlasei varētu pievienoties pēc nedēļas.

Kā ziņots, lielākajai daļai Rīgas "Dinamo" hokejistu pašlaik ir iedots brīvais laiks. Valstsvienība gatavojas pirmajām divām pārbaudes spēlēm ar Zviedrijas izlasi 30.martā un 1.aprīlī, bet nosauktie hokejisti komandai pievienosies pēc tām.

Latvijas Hokeja federācija (LHF) pilno kandidātu sarakstu pirms pasaules čempionāta solījusi nosaukt pirmdien. Tajā tikšot iekļauti aptuveni 45 hokejisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!