Foto: F64
Latvijas hokeja izlases jaunais treneris Bobs Hārtlijs ir apmierināts ar treniņnometnes gaitu un gaidāmajās pārbaudes spēlēs sola vairākus neparastus risinājumus spēles taktikas ziņā.

"Līdz šim mums bijusi laba treniņnometne, daudzi spēlētāji parādīja, ka ir pelnījuši parādīt sevi pārbaudes spēlēs," intervijā Latvijas Hokeja federācijas mājas lapā saka Hārtlijs. "Rezultāts tajās būs svarīgs, uzvaras ir ļoti svarīgas, jo tā dēļ mēs spēlējam, bet tai pašā laikā pirmajās pārbaudes spēlēs izmēģināsim jaunus risinājumus un skatīsimies, kas no tā sanāks."

"Mēs mēģinām izveidot jaunu komandas kultūru," piebilst treneris. "Hokejistus izmēģināsim dažādās pozīcijās, gribam redzēt, kā viņi uz to reaģēs. Gribam izmanot katru pārbaudes spēli, lai analizētu spēlētājus, redzētu, kā viņi reaģē konkrētās situācijās, spēlējot aizsardzībā vai uzbrukumā."

Kā zināms, pārbaudes spēļu ciklu pirms šāgada pasaules čempionāta Latvijas hokeja izlase iesāks 1. un 2. aprīlī, kad "Arēnā Rīga" tiksies ar Krievijas olimpisko izlasi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!